Jellyfish House by WWA

This triplex is situated on the coast of Mediterranean sea in Marbella, Spain. Dutch studio Wiel Arets Architects decided to place the rooftop terrace and swimming pool with a glass floor above the entrance so that the residents could observe the landscape from above. “The searing Spanish sun constantly filters through the pool’s glass wall and floor, creating ripples of iridescent turquoise reflections throughout the entire house,” explained the design team.

10-001

Photos courtesy of Jan Bitter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s