Park House by A-cero

Location: MadridSpain
Completion: 2015
Area: 13,500 sq ft

This single family residence is one of the latest projects by A-cero. An entrance for both vehicles and people, but with separate application, provides access to the house from the street. A large-sized entrance door has black glass and steel finishing. As we pass the hall we see a huge white staircase in glass that connects the 3 floors of the house. The ground floor accommodates a large living room and kitchen, cinema room, office, pantry and toilet. Both the living-room and the kitchen lead to the demesne with porch and pool area. The internal space here is separated from the outside with a large sliding windows. The top floor is reserved for bedrooms – five bedroom suites with their own bathroom, a playroom for children and a large master bedroom with separate dressing rooms and a spacious bathroom. Only high quality finishes have been applied: natural stone, wood, lacquered paint on walls.

11-001

Photos courtesy of Roi Alonso

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s