UNIT4 office space in Stuttgart, Germany

Area: 485 square metres

Completion: 2013

Photography: David Franck Photographie

In 2013 German architectural and general planning agency UNIT4, redesigned it’s headquarters, situated in an office building built in 1960. A series of workspaces have been installed in order to use the space in a flexible way and to create an impression of a flowing individual unit for each working place. The ceiling construction is equipped with a self-supporting grid façade. Reduced amount of materials was the best solution to underline the strength of the cocoon-like design.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s